Vi lager unikt design for din bedrift, helt gratis!

Oppgrader ditt event, restauranten eller bedriften din med din unike retro t-skjorter, gensere og handlenett som kundene dine vil elske. Bruk til konkurranser eller ansatte. Garantert suksess og en unik mulighet å bygge din merkevare.

retro eget design til bedrifter restauranter og utesteder og cafe. print på skjorter og handlenett
Eksempel på unikt design ved bruk av våre designere.

Hvorfor eget design på t-skjorte og gensere?

Du får et eget design og dette vil være unikt for din bedrift. Sammen med deg designer vi ett trykk som vi vet vil være populært i dagens marked. Ditt nye design vil være ettertraktet av kunder og elsket av ansatte.

Vårt mål med ditt design er at det skal vekke gode følelser av en bedrift med godt humør, vennlig og tidløs. Trykket på en t-skjorte eller handlenett som kan gå i arv i generasjoner, elsket for sitt design og deilig kvalitet.

Våre bedriftkunder bruker t-skjortene både som uniform og til daglig. T-skjortene er ettertraktede objekter og våre bedriftskunder bruker dem aktivt til konkurranser i sosiale medier samt selges de over disk i barer og restauranter. 

Bruk t-skjortene som gave, eller gevinst på pub quizzen. Gi  den bort til dine beste kunder eller selg den til dine største fans.

– Tenk Hard Rock Cafe t-skjorter som alle kjøper etter å ha vært på besøk.

Proft design til bedrift retro t-skjorte beste design til bedrifter, restauranter, cafe

Hvordan er det gratis?

Vi designer din retro t-skjorte helt gratis for deg så fremt du bestiller minimum 10 stk t-skjorter/produkter. Designet ditt vil være unikt og du vil ha enerett på salg/bestilling av ditt design.

Forutsetningen for at designet skal være gratis er at alt materiell bestilles via Nameless.no. Dersom du ønsker tilgang til originalfil så må det kjøpes eksklusivitet.

For å få eksklusivitet på ditt designet så koster dette 2900,- eks mva. Da vil du få enerett på designet og det vil aldri bli gjenbrukt i fremtiden. Du vil da få tilsendt original-fil i høy kvalitet som kan brukes av deg hvor som helst og trykkes av hvem som helst.

Slik bestiller du eget t-skjorte design for din bedrift

For å bestille eget design så må du sende oss informasjon om din bedrift. Vi trenger å vite grunnleggende ting som hvor gammel bedrift er, hva du selger og eller lager. Dersom du har noen ønsker ang tidsalder for designet så blir det enklere for oss å treffe blink.

Send oss en e-post med følgende:

  1. Bedriftsnavn / alder
  2. Bransje
  3. Tidsalder for design
  4. Hva lager/tilbyr dere?
  5. Hvem er deres kunder? (demografi)

Dersom du har noen spesielle ønsker eller eksempel på stil du ønsker så sende oss gjerne bilde eller link til dette.

Ofte stilte spørsmål

Etter første design er gjennomført kan du bestille så mange nye design gratis du ønsker. Forutsetningene for at du må kjøpe minimum 10 produkter gjelder for hvert nye design.

Etter at vi har blitt enig om retning på designet og det er godkjent tar det ca 24 timer så er det klart til bestilling av produkter hos oss. 

Det tar ca 3-5 arbeidsdager fra vi får din bestilling til du har produktene levert hos deg.

Ja vi kan sende faktura, men din bedrift vil blir kredittsjekken før vi sender ordren. Og godkjenning av fakturabetaling er avhengig av denne kredittsjekken.

Alle våre produkter leveres fri for feil. Skulle det være noe problem med en av varene du har mottatt så produserer vi nytt og ettersender selvfølgelig.

Vi kan printe ditt design på mange ulike produkter. Vi har også et bredt utvalg av kopper vi kan printe ditt unike design på.

Du kan bruke ditt design fritt hos nameless.no. Dersom du ønsker å bruke ditt design i andre kanaler så må det kjøpes ekslusivitet. Prisen på dette er 2900,- eks mva per design.

Vi kan printe alle våre produkter med din logo. Send oss din logo i høy kvalitet og hvilke produkter du ønsker så sender vi deg et tilbud.

Vi kan bruke ditt design til å lage kataloger, plakater, rollups o.l Ta kontakt for et veldig hyggelig tilbud.

Gratis frakt

på ordre over 700,- Kun 49,- for frakt under 700,-

Lages på bestiling

Vi produserer når du bestiller, det tar ca 7-14 dager inkl. postgang.

Miljøvennelig produksjon

Alle produkter lages på bestilling, ingen overproduksjon.

100% Sikker & rask betaling

Vipps / MasterCard / Visa